Bijstand bij het behalen voetballicentie

HERSELT - JULI 2017 - Elk jaar opnieuw halen, tussen maart en eind april, de licentieproblemen van voetbalclubs op alle niveaus de headlines van de media.

Het licentiesysteem wordt door de clubs ervaren als streng, bureaucratisch, zwaarwegend op de werking en ondoorzichtig. In vele clubs zorgt de licentieproblematiek voor extra stress, die op het einde van het seizoen uiteraard gemist kan worden. 

De termijn binnen dewelke alle stukken moeten verzameld en neergelegd worden en de aanvraag met alle stukken moet worden binnengebracht is kort.

Een club die sportief goede resultaten haalt in de eerste maanden van het seizoen kan rond de jaarwisseling ineens tot de vaststelling komen dat promotie naar een hogere afdeling niet denkbeeldig is.

Maar: uiteraard geen promotie zonder licentie.

Veel zorgen en stress kunnen worden weggenomen wanneer een derde met ervaring en kennis van zaken bijstand verleent. Ons kantoor heeft ervaring met de coördinatie en de snelle en vlotte samenstelling van licentiedossiers.

Contacten met de licentiemanager en zijn diensten, RSZ, bedrijfsrevisor, sociaal secretariaat zijn ons vertrouwd. U kan op ons tevens rekenen voor de behartiging van de clubbelangen bij Licentiecommissie en het BAS.

Er is echter één gouden regel: neem tijdig contact!